Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Sleeping Giant

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να θες να κοιμηθείς και να μην μπορείς. Είναι χειρότερο και από το να σου τρώνε το γλυκό που έχει αφήσει επίτηδες για να το φας το βραδυ ή ακόμα και από το να σου κάνουν σπόιλερ για το Game Of Thrones.

[period mode on/]
Ειδικά στο στρατό αυτό συμβαίνει ALL THE FUCKING TIME!! Εκεί που λες "ωραία, θα την πέσουμε 2 ωρίτσες" θα εμφανιστεί κάποιος που θα μπαινοβγαίνει στο θάλαμο σαν γαμημένος καουμπόης (copyright Καρκ. ) κοπανόντας πόρτες, παράθυρα, φοριαμούς, πολυέλαιους, κολυμπήθρες και δεν ξέρω εγω τι αλλο ή θα τύχει να κοιμάται δίπλα σου ο τύπος που κατάπιε κομπρεσέρ ή ο κλασσικός υποχόνδριος με τα δεκαπέντε χιλιάδες σακουλακια που έχουν μέσα αλλα σακουλάκια που έχουν μέσα την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμα και κάνουν "χρίτσι χρίτσι" όλη την ώρα. "Ο ύπνος μειώνει τη θητεία". Ποιός το είπε αυτό; Πραγματικά...ποιός;;;; Όποιος και να το είπε είναι σίγουρα ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΛΟΒΥΣΜΑ (ή μεγάλος γιωτάς) και σίγουρα την έβγαλε σε κανά ΥΠΕΘΑ (εχμ..γκουχ...Ψηλός - Μαύρος...γκουχ...γκουχ). 

Το πρόγραμμα του στρατού είναι ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο να μην κοιμάσαι ποτέ. Όσοι με ξέρουν καλά μπορούν να καταλάβουν το μαρτύριό μου.  Το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις απολυθώ θα είναι να κοιμηθώ και αφου ξυπνήσω να χέσω και να ξανακοιμηθώ και μετά να κάθομαι απλά στο κρεβάτι και να καταναλώνω οξυγόνο. 

Αλλά μέχρι τότες έχωμεν καιρόν (ευτυχώς όχι πολύ - 314 λελέ) Τώρα μόνο υπομονή και ρεντμπουλ για να την παλέψουμε (καφέ δεν πίνουμε γιατί μας πηγαίνει σερπαντίνα). Βέβαια, μπορεί κάποιος να πει πως όλα αυτά είναι υπερβολές ίσως και να είναι και απλα να γκρινιάζω γιατί τις 3 τελευταίες μέρες έχω κοιμηθεί 9 ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ!!!!
Anywayz, νύσταξα τώρα. Σας χαιρετίζω και πάω να κοιμηθώ....NOT!!!!
[period mode off/]

Good night sweet prince



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου